Ännu en underbar sommardag

Idag när jag stod i sovrummet och la in kläder i garderoben så hörde jag: mamma mamma! Lite smått ointresserad ropade jag till Tommy och frågade vad han ville men fick inget svar utan mamma mamma ropen bara fortsatte. Gick tillslut ut i hallen och möttes av den goaste lille killen som finns, hängandes ut från toadörren, mitt mammahjärta smälte. Tänk om något år så kommer det vara Charlie själv istället för att Tommy ska ropa åt honom. Älskar tanken men som ni redan vet så är jag rädd att allt går för fort och att man inte hinner njuta.

Idag har vi varit på IKEA och fyndat lite, framförallt till Charlie :-) Han behöver ett babygym att ha på landet så det var vi och inhandlade, att de hade REA på det var ju ett super plus för våran plånbok!

Fick lite smått ångest (!?) över att vi hade satt dit sittdelen på vagnen så idag har jag satt tillbaka liggdelen, strulig mamma? Han är ju så liten än så länge och så gillar han ju inte att varken sitta eller ligga i vagnen så för mig kändes det rätt givet att han skulle ha liggdelen ett tag till, den är ju trots allt bättre för hans rygg. Tro det eller ej så var han faktiskt riktigt nöjd ett bra tag i vagnen efter att han hade sovit när vi var ute på promenad innan idag!

Imorgon får vi finbesök från småland, vad vi längtar! Charlies mormor och morbror kommer hit och ska tillbringa helgen med oss. Får se vad vi tar oss för men hemma lär vi inte tillbringa hela dagarna!


Mamma och pappa fattar inte att det är mat...

img_9096 (MMS)

Mamma och pappa fattar inte att det är mat jag vill ha!


Äntligen sommar!

Ja äntligen har sommare kommit till oss, perfekt nu när Tommy har semester!

Igår var vi som sagt på Djurgården och gick en ordentlig promenad, egentligen letade vi efter ett cafe som var öppet vid 8.00 men ingen ville ha öppet för morgonpigga småbarnsföräldrar så det resulterade i att vi fick oss en ordentlig promenad istället för frukost, skönt det också. Lagom när vi kom hem va det dax att plocka ihop skötväskan igen och jag och Charlie begav oss hem till en av mammorna i mammagruppen. Där träffade vi 3 andra mammor och bebisar, de andra hade flytt stockholm för semester:-). Det är verkligen roligt att träffa andra mammor och bebisar då det skiljer någon månad mellan dom, man vet lixom vad man har att se fram emot! Sen att det bara bli bebisprat är ju bara kul, då kan man spara andra vänners öron från det.

Idag har vi som plan att åka in till saluhallen och köpa med varsin god köttbit att grilla till kvällen, inte helg ännu jag vet men vi (!?) har ju semester så vi firar lite varje dag! Om inte annat kan vi säga att vi firar att vi har en så underbar son! Kanske blir att vi kikar in i någon klädesbutik också, men det få bli en överraskning för Tommy, haha.


Våran fantastiska son, kärleken till dig går inte längre beskrivas med ord.


Idag delar han med sig!

img_5352 (MMS)

Idag delar han med sig!


Morgonpromenad på Djurgården. Vagnen uppsk...

img_5999 (MMS)

Morgonpromenad på Djurgården. Vagnen uppskattas inte alls :-(


för stor kille?

Idag har vi varit inne i stan en runda, som ni redan sett:-). Handlat lite kappslar till kaffemaskinen, tittat lite och ätit lunch. Charlie var så nöjd så, det är en riktig liten spejare vi har till son, älskar att sitta i babybjörnen och titta på folk (köpte en ny babybjörn miracle som är underbar för min rygg!).

Att ligga i vagnen funkar inte alls längre bara för att sova så när vi kom hem bytte jag till sittdelen, jag vet han är inte alls gammal nog för den egentligen men att ha en skrikande bebis i vagnen under promenaden är inget jag vill. Dessutom så kan man ju tippa hela sitsen så att han ligger ändå och avlastar ryggen. Testade ikväll en snabbis men med en övertrött grabb så gick det inte alls. Ger det en chans till imorgon annars åker liggdelen på igen. Jag fick riktig ångest av att sätta dit sittdelen på vagnen, är våran lille bebis verkligen så stor!!?? Igår rensade jag ut alla bebiskläder (50-en del 62) från hans garderob och idag sitta i vagnen... läskigt va tiden går fort! PAUS kanske? Fick mig verkligen en tankeställare, ska det verkligen gå såhär fort hela tiden? Måste njuta ännu mera, lukta ännu mera, gosa ännu mera, vill bevara denna tiden som i en liten burk....

Och bara en lite notis: jag har varit på SATS och tränat idag:-) såååå skönt!! kommer det bli mer av och till hösten kommer lillkillen få gå på miniSATS medans jag tränar!


Charlie 2 månader, lilla plutten vad mamma älskar dig!


På lunch med mamma och pappa :-)

img_1646 (MMS)

På lunch med mamma och pappa :-)


Det är jag som håller koll på grannarna!

img_4407 (MMS)

Det är jag som håller koll på grannarna!


det går hit, det går dit, det går runt en liten bit

Nu är vi hemma en liten sväng så nu kan det bli ett ordentligt inlägg igen :-)

Vi har varit på landet och firat en underbar midsommar med familj, släkt och vänner. En heldag blev det med mat, tipspromenad, lekar, dans (bara jag och Charlie runt stången men små grodorna blev det!) dagen avslutades med grillning på kvällen, en helt perfekt midsommar med andra ord.

Det har ju varit mycket prat om Charlies sömn, senaste tiden, så det är lika bra att fortsätta att uppdater er om det;-). Nätterna har nämligen blivit mycket bättre även om vi inte är tillbaka med så som nätterna var förut, men nu så har han vaknat en gång runt 2 och sen vid 5.30 och lyckats somna om efter det och låtit oss sova till 7.30 eller nått! Det känns så himla skönt att få lite sömn igen, ni som inte har barn kan nog inte föreställa er hur man är utan några timmars sömn. Nu håller vi tummarna på att det fortsätter så nu när vi är hemma en liten sväng oxå!

Idag när vi kom hem fick jag ett rejält städryck, eller rättare sagt ett plocka och resna ryck, så jag flög runt som en tok och Tommy myste med Charlie, som tyvärr var lite missnöjd. För att tillfredställa våran son testade Tommy det mesta men det som funkade bäst var det här:




Haha tänk att tvättmaskinen kan vara så rolig!


Glad midsommar alla finingar! Vi är på lan...

img_3352 (MMS)

Glad midsommar alla finingar! Vi är på landet och myser massor.


nya färdigheter

Vilken natt... Nu vill vi gärna ha era tips! Vet att ni är betydligt fler som läser bloggen än vad det finns kommentarer!

Dålig natt= inte lika pigg och glad bebis även om man sover på dagen, men vi har försökt busa och sysselsätta oss utefter vad vi orkat. Blev en tur till kista galleria och pizza till kvällen, allt vi orkade haha. Tanken var att vi skulle åka till landet idag men det orkar vi inte när vi inte får någon sömn om nätterna så vi åker direkt på morgonen imorgon istället.

Charlie har ju länge varit stark i sina ben och älskar att stå upp, så igår när han låg på bäddmadrassen på golvet puttade vi honom till soffan med fötterna ihop som en boll och sen fick han sträcka/putta sig lång som en pinne (ni fattar nog när ni ser bilderna). Riktigt roligt tyckte han att det var för många gånger åkte han där fram och tillbaka. Tror nog att han vill så mycket mer än vad han kan och därav blir frustrerad och lätt irriterad, så det var så kul att se hur glad han blev när han kunde åka där fram och tillbaka, gullunge!




En gång till? snälla mamma och pappa!


mjölk kommer från kossan

Hua va jobbigt det är att vara sjuk med en lite smågnällig bebis som vill aktiveras och leka med en hela tiden. Jag lyckades leta reda på en liten halsfluss baskilusk som sänkte mig ganska så ordentligt sen att lillen har fått för sig att vakna 190 gg/natt samtidigt har varit ganska så jobbigt. Men igår var jag till läkaren och fick penicillin så nu känner jag mig redan så mycket bättre!

Charlie verkar har sluppit min sjuka men där emot varit ganska så gnällig, kanske för att hans mamma inte orkat sysselsätta honom såmycket som han vill? det i kombination med dåliga nätter gissar jag på har påverkat hans humör. Inatt har han dock sovit så mycket bättre än de senaste 1,5 veckan bara vaknat 2ggr för mat och sen vaknat glad och utvilad :-) Dagens humör har varit på topp hos vår lille kille, så antagligen gör en god natts sömn susen även för honom ;-)

Någon av er läsare som har något bra förslag på hur vi ska lyckas få honom att sova bra om nätterna igen? Vi har testa att tilläggsmata på kvällarna men har inte haft någon som helst effekt. Alla tips tag emot!

Charlie har verkligen hittat sina händer och förstår nu mycket väl att man kan använda dom till att slå efter saker, ta tag i saker, hålla i saker, riva i saker och nypa i saker (de två senaste är framför allt på mamma;-)). Häromdagen så lämnade jag Tommy vid matbordet med Charlie för att hämta någon sak (kommer inte ihåg vad men det spelar ingen roll egentligen) snabb som attan var den lille mannen med händerna så fort han fick komma upp på bordet, 1,5 lite mjölk hann rinna ut, skyndade vi oss att torka? nopp, vi bara skrattade och konstaterade att det absolut inte är sista gången han välter ett mjölkpaket! Sen skyndade mamman iväg och hämtade kameran....




God natt mina läsare, mamma har nu fått me...

img_3499 (MMS)

God natt mina läsare, mamma har nu fått medicin så hon ska bli frisk och orka skriva till er igen! Puss o kram Charlie


Mamma är lite sjuk så hon orkar bara med m...

img_1651 (MMS)

Mamma är lite sjuk så hon orkar bara med mig just nu. Men jag försöker hålla henne vid gott mod. Puss o kram Charlie


fyra generationer

På eftermiddagen idag har vi varit på 50-års kalas, Tommys faster som fyllde. Tommys farmor, Charlies gammelfarmor, var där också så vi passade på att ta lite kort på dom. Charlie har ju utökat släkten med att vara fjärde generationen, första barnbarnsbarnet för Kerstin! :-) Kalaset gick fin fint och Charlie flörtade med de flesta, tänk att barn kan vaa en sådan glädjespridare! våran fantastiska lilla son...

När vi kom hem bestämde vi oss för att äta middag på långbro värdshus, Charlie sov i vagnen men vaknade och var riktigt missnöjd när maten kom in så vi fick vanka med honom men lillkillen ville hem. Väl hemma har jag myst med den goaste bebisen som finns! Antar att han ville tala om för oss att han ville vara hemma och mysa och inte ute och fara som sina föräldrar.


Gillar verkligen bilden, alla tokar sig verkligen även vårat lille hjärta :-)


Fotgnuggare?

Tror nog allt att Charlie har ett släng av Petersson generationens fotgnuggande i sig! Den älsta jag kommer ihåg är min gammelfarmor och alla som jag träffat på Petersson sidan har nämligen fotgnuggning som undermedveten sysselsättning. Jag har tex ett måste att gnugga fötterna när jag ska sova, min pappa har typ hela tiden och min gammelfarmor vet jag hade när hon satt vid matbordet (det är de gångerna jag mins det från henne.). Idag när Charlie låg i babygymmet såg jag hans fina fötter ligga och gnugga varandra, så antagligen kommer han oxå bli en fotgnuggare :-)








vatten, vatten, bara vanligt vatten

Dagen började med en lite smått kinkig bebis men efter att ha sovit ordentligt efter lunch så var super Charlie tillbaka! En go, glad och mycket kelig bebis har vi spenderat eftermiddagen med, behövde nog smälta hela sprutbehandlingen från igår. Feber verkar han ha sluppit men natten har varit jobbig ändå med många uppvakningar och matande. Får se hur denna natt blir annars kanske vi får ge extra mat på kvällen? För växer så det knakar gör han nämligen!

Var ju som sagt på BVC igår men glömde ju tala om för er hur det gick med allt annat än sprutan (snurrig mamma som inte tänker på allt;-))! Lång som sin mor är han, 64,6 cm mätte han och väger nu 6690g! Stora killen, inte konstigt att man får ont lite varstans när det blir extra bärande! Herren har ju fått för sig att vagnen är tråkig om man inte sover så babybjörnen används flitigt, ska kolla på en mer ergonomisk för min rygg nu till helgen, har den klassiska utan ryggplatta vilket faktiskt blir riktigt jobbigt för ryggen och axlarna.

Nu till kvällen blev det långbad för Charlie, har alltid gillat att bada men idag ville han verkligen inte gå upp. Kan det vara för han hade en så rolig leksak? haha pappas linsvätska fick agera badleksak och var verkligen uppskattad!






Man tager vad man haver hälsar Charlie och plaskar på!


Torsdag

Idag var det som sagt dax för första vaccinationen för Charlie, som jag har bävat för detta! Hade målat upp en bild av att jag skulle gå från BVC med en hysterisk bebis som skrek tills han somna, men va han förvånade mig idag! Första sprutan skrek han mest till på och andra gallskrek han när han fick (den svider tydligen) men skriket höll bara i sig typ 10 sekunder sen var han go och glad igen! Bjöd även BVC sköterskan på en massa leenden innan vi gick hem. Gosiga lilla unge!

Dock så har inte det goa humöret hållt i sig när vi kom hem, kinkig och allmänt missnöjd och sömnen har blivit avbruten för en massa gråtattacker, men vi gör allt för att skoja bort och mysa (sudda;-)) bort den sura minen.

Har även funderat på om det är tänder på G!?! dregglar och tuggar på ALLT! syns inget tack och lov, eller så har det med utvecklingen att göra, allt ska ju smakas på.






Roar Mr C. Lite smått kinkig efter sprutor...

img_7160 (MMS)

Roar Mr C. Lite smått kinkig efter sprutorna och vill inte alls vara själv utan vill mysa i knät. Blir en massa sång idag.


äntligen!

Ja äntligen sitter jag vid datorn så att jag kan skriva ett riktigt inlägg istället för att skicka en massa mms inlägg. Visst är det också roligt men när det blir så många på en gång blir det lätt lite tjatigt tycker jag, men vi har inte haft tid att blogga när vi varit i småland.

Småland var super mysigt med en massa besök, nytt folk för Charlie, alla ville klämma och gosa men vem vill inte det?! Ullaredsbesök, promenader tänker dock inte gå in på allt vi gjorde för i sådana fall kommer ni somna innan ni hunnit läsa hälften av det men kort och gott har det varit superskoj för både mig och Charlie! Även flygresan ner och hem igen gick helt smärtfritt för mitt lille hjärta.

Jag tycker det har hänt så mycket med Charlie den senaste veckan, kanske är det den där tre månaders språnget? haha googlade det nu bara för att jag skrev det och på alla punkter träffar Charlie rätt så utan tvekan är det så! Det är så roligt att se hur han utvecklas men ändå så är det lite skrämmande att tiden går så himla fort. Vissa stunder vill jag att han ska fortsätta vara den lilla pluttiga bebisen i min famn medans andra stunder vill jag se alla hans framsteg och följa varje lite detalj av hans utveckling här i livet. kanske en liten pausknapp? bara ett litet tag?

Idag har vi varit på IKEA och införskaffat en matstol till Charlie, inte för att han ska börja äta ännu utan för att han ska kunna sitta med vid matbordet när vi äter för som det är nu så kan vi knappt sitta och äta tillsammans. Testade ikväll och jisses så bra han sitter i den och va nöjd han var! Ett riktigt bra köp hälsar Charlie.


Underbart hälsar Charlie!



Passar på att mysa en sista stund med morf...

img_2923 (MMS)

Passar på att mysa en sista stund med morfar innan vi åker hem till PAPPA! åhhh vad vi längtar efter honom! Snaaart bara 8 timmar kvar.


Myser med mostrarna

img_3883 (MMS)

Myser med mostrarna


Mmmmm strumpor!!

img_0078 (MMS)

Mmmmm strumpor!!


Sovmorgon till 8 och vakna till detta, kan...

img_1254 (MMS)

Sovmorgon till 8 och vakna till detta, kan det bli bättre?!?


Charlie shoppar loss!

img_9617 (MMS)

Charlie shoppar loss!


På väg till ullared, mycket ska man vara m...

img_2602 (MMS)

På väg till ullared, mycket ska man vara med om! :-)


Laddar batterierna så att mormor kan passa...

img_6880 (MMS)

Laddar batterierna så att mormor kan passa mig medans mamma tränar och skämmer bort sig med ett bad!


Mamma trodde att jag sov, haha där fick hon!

img_6893 (MMS)

Mamma trodde att jag sov, haha där fick hon!


Såhär glad blir man när man varit på fest!

img_5389 (MMS)

Såhär glad blir man när man varit på fest!


Nu ska vi på studentfirande!

img_8361 (MMS)

Nu ska vi på studentfirande!


Stora killen som bara vill så upp! Finns i...

img_3203 (MMS)

Stora killen som bara vill så upp! Finns inget roligare än att stå i knät i soffan och kolla tennis!


hej då pappa

Ja denna helgen kommer bli den jobbigaste helgen för mig och Tommy sedan vi blev föräldrar, jag åker till småland med Charlie och Tommy stannar kvar här i stockholm. Framför allt så blir det nog jobbigt för Tommy att inte se sin lilla skatt på 5 dagar men även för mig att inte ha Tommy vid min sida. Men jag har HELA min underbara familj hos mig så det kommer bli så mysigt! Är så kul att ALLA syskonen kommer till min minsta syrras student, det var riktigt länge sedan vi sågs såhär tillsammans allihopa.

Vi fick en helt underbar start på dagen då Charlie för första gången denna veckan vaknade på ett gott humör, så sängmys innan vi gick upp var det bästa på länge.

Nu är väskorna packade, vagnen fixad, babyskydd bokat, babybjörnen redo bara skjutsen ut till flyget som fattas. Tur att det är Tommy som kör oss till flyget så han hinner pussa på sin son riktigt ordentligt innan vi åker (och mig).


Mina älsklingar


det blir inte alltid som man tänkt sig

påbörjade detta inlägget vid 15 idag men något kom emellan;-)

Jag var lite nervös för att åka in till stan men Charlie igår måste jag erkänna. Först för hur han skulle vara i vagnen men också ifall han skulle bli sådär mega gnällig som han varit innan. Men det gick så bra så, i vagnen låg han och tittade lite och somnade sen och hos Malin skötte han sig så bra så, var inte ens några problem att käka i parken när mamman hade fått i sig sin mat heller! duktiga lille kille.

Idag var ju tanken att vi skulle gå på mammaträff så vid 10.40 somnade Charlie i min famn, perfekt tänkte jag för han brukar bara kunna sova max 1 timme i sträck på dagarna nu för tiden men när klockan började närma sig 12 (mammgruppen vid 13) och han fortfarande sov började jag ana att han inte alls bara skulle ta sig en lite lur och vilken tupplur det blev! 14.15 vaknar han och är vrålhungrig 3,5 timmar har han då sovit!!! oj va trött han måste ha varit. Det blev ingen mammagrupp denna gången då jag inte ville väcka den varg som sov.

Framåt kvällen var det festdax eller rättare sagt studentfirande för Oskar och Charlie stod nog mer i centrum än vad studenten själv gjorde;-) Många famnar att vandra runt i blev det, men oj va mysigt det är att få tillbaka honom! Denna kvällens nattning var nog en av de mysigaste på läääänge, tänk att man kan sakna honom så mycket även om han suttit vid andra sidan av bordet.

Och JIPPII!! mina mms inlägg verkar nu har kommit in, dock så är det inte alls samma sak när alla kommer samtidigt men nu vet jag att det funkar och att jag kan uppdatera bloggen nu när vi ska iväg! Imorgon åker vi till småland jag och Charlie.


Charlie myser med Malin, bild från igår då kaneran råkade bli hemma under kvällen


Glada lilla nakenfis! <3 Kärleken till dig...

img_1577 (MMS)

Glada lilla nakenfis! <3 Kärleken till dig går ej att beskriva med ord, den måste upplevas.


puff puff

Jag som trodde att 5.07 är tidigt att vakna, idag blev det vid 4.00! och inte ville han somna om efter att han hade käkat utan låg och grymtade i sängen så upp en sväng och "lätta på trycket" sen försöka sova igen, gick sådär men efter en stund så åkte de fina blå ner och öppnades lagom tills pappas klocka ringde vid 7.30 en mycket bättre tid att stiga upp!

Till dagens första napp så tänkte jag låta honom somna i vagnen som han ganska ofta gör på förmiddagen tror ni att han var nöjd och somnade!? japp det gjorde han så igår var nog bara en extrem dag, hoppas hoppas.

I övrigt har vi inte gjort så mycket, hemmamys och rensat lite i mammans byrålåda och självkart fick Charlie vara med på ett hörn!

Om en liten stund ska vi ta oss in till stan för att träffa Malin, kolla hennes nya lägenhet och kanske ta en picknik i parken.


Puhhh det gick bra!

img_2717 (MMS)

Puhhh det gick bra!


Olle

Med risk för att låta gnällig ber jag känsliga läsare låta bli detta inlägg.

Ja dagen startade inte allt för bra vid 5.07 då Charlie vaknade på helt fel sida och bara skrek. Jag vet inte varför det blir så för honom men allt som oftast så vaknar han av att han skriker och väcker sig själv då, men bara på morgonen/dagarna aldrig på natten. Mat i magen och han kunde somna om till 7 men vaknar åter igen av att han gallskrek och gick knappt att trösta. Så har dagen fortsatt men en grinOlle till son och trötta föräldrar som försökt skoja och busa upp hans humör men varken sömn eller mat har funkat något vidare och ont verkar han inte heller ha utan bara allmänt missnöjd och gnällig där av namet under dagen: gnällOlle

Vi kom iaf iväg till Liljeholmen för att shoppa lite och hittade pyamaser och en skjorta till lillkillen, då var han så nöjd då han fick åka i famnen och dreggla ner hela mamma. När vi kom hem tänkte vi gå till värdshuset på lunch men det tyckte inte Charlie om utan började gallskrika så fort vi la ner honom i vagnen och gav sig inte.... Han brukar ge sig efter en liten stund så vi tog en extra promenad i hopp om att vi skulle få mat i magen men icke, slutade med en promenad på ca 1 timme med en skrikande bebis. Ska han fortsätta såhär nu eller var det bara idag? ångest om han inte ska kunna åka i vagnen mer!

framåt kvällen har det mysiga humöret krypit fram och han har legat och gymmat med pappa medans mamman pluggade in lurarna i öronen och gav sig ut på en långpromenad med stavar, Charlie ville ju inte alls ligga i vagnen testade en gång till på em så han fick vara hemma.

Imorgon är det tänkt att vi ska möta upp mammorna i föräldrargruppen för en promenad men det får vi se hur det blir med det om Olle fortfarande invaderar lillens kropp.....

Behöver jag tillägga att bilden INTE är tagen idag? ;-)


God morgon! Idag startar vi dagen med en m...

img_7491 (MMS)

God morgon! Idag startar vi dagen med en massa nya miner! Hoppas ni får en bra dag, snart blir det promenad för oss.


Långhelg

Ja gott folk som ni kanske märkt så har det inte hänt så mycket på bloggen under helgen, tack blogg.se för det! Har försökt skicka åtskilliga mms inlägg men något är fel. Datorn kom givetvis inte med oss när vi skulle åka så nu är vi äntligen hemma och bloggen kan få vad den behöver :-) en rejäl dos med foton från våran underbara helg!

Charlie har varit på gott humör mest hela tiden och han verkar mer och mer vara nöjd och slippa mycket av magontet han haft sen han föddes. Men att tala om när man är hungrig eller trött det funkar som det ska ;-)

Nu en fotoboost från helgen som varit!







Lördag fejan







Söndag blev det fika och hemfärd. En myshelg helt enkelt!


Har försökt mms blogga sedan i torsdags me...

img_1346 (MMS)

Har försökt mms blogga sedan i torsdags men något har varit fel på blogg.se. Nu verkar det dock funka så här är en god morgon bild från Charlie i torsdags morse innan vi åkte till landet. Vi mår bra och har idag tillbringat dagen på fejan, Charlies första tur i stockholms skärgård. Han skötte sig bara bra!


Trött kille på väg in och fika lite.

img_9431 (MMS)

Trött kille på väg in och fika lite.


Va trött jag blir! Charlie hälsade alla si...

img_5798 (MMS)

Va trött jag blir! Charlie hälsade alla sina läsare god morgon tidigare idag men tydligen kom inte det inlägget med!? Gör ett nytt försök...


God morgon! Här packas det för fullt för a...

img_2982 (MMS)

God morgon! Här packas det för fullt för att åka till landet, solen skiner och nu ska vi ut och njuta!


hemlängtan

Ja nu börjar jag få riktig hemläntan till småland, nästa vecka åker vi ner och det ska bli så mysigt! Minsta lillasyster tar studenten så det blir att träffa hela släkten, ska bli så kul att få visa upp våran fina son för alla som inte sett honom ännu.





 

 


Kärlek

Finns det något starkare än kärleken till sitt barn? Jag tror inte det, även om min kärlek till Tommy är otroligt stark så går det inte att mäta med hur man känner för sitt barn, jag skulle kunna göra allt för Charlie så att han har det bra. Att just denna känslan skulle existera hade jag inte en aning om och den som inte har fått barn kan inte i sin vildaste fantasi föreställa sig hur det känns (jag trodde jag visste innan Charlie föddes men ack så fel jag hade).

Men även solen har fläckar, mamma är man alltid men ibland är man inte lika glad mamma då måste man få sova lite så idag på morgonen fick jag mig en rejäl tupplur när mina två hjärtan gick ut på långpromenad. Någon timmes sömn och den glada mamman är tillbaka!

Just nu har jag lille Charlie på mitt bröst i babybjörnen för han sover så gott och jag kan inte låta bli att sniffa på hans lilla huvud, luktar ljuvligt! sen när han sovit färdigt och käkat tar vi och packar ihop oss och pker in till stan för att äta lite Italiensk mat, mmmmmm.


RSS 2.0