SEMESTER!

Nu drar hela familjen på SEMESTER!

Har nu letat och letat men det är sant.... vi har inga bilder på OSS, hela familjen! alltid är det någon av mig eller Tommy som håller i kameran, så varför inte! Jag bjuder på en helt osedd bild på mig innan Charlie föddes.


8 timmar på förlossningen.... Hade nog inte varit såhär glad om jag vetat att 8 timmar till skulle det ta innan dom skulle plocka ut honom... Våran fantasitska son ♥


bissing och grattis!

Jajamensam nu är den på ingång, den lilla bissingen. Efter oerhört mycket dreggel igår så började jag misstänka att det var nått på G, kikade och mycket väl så såg det så ut men, den hade inte kommit igenon utan i morse när lilleman ville bita lite på mig kände jag något vasst, jodå nu börjar det tydligen komma upp små vassa tänder i lillemans mun, snart får man passa fingrar och näsa så att man inte får sig ett hugg.

Påtal om hugg är han så himla mysig vår lile son, han slänger händerna på var kind på både mig och Tommy och sen "hugger" han efter näsan eller munnen, vet inte om det är för att pussas eller för att busa men jag säger att han pussas ;-).

Sen vill jag och Charlie gratta världens bästa pappa på sin födelsedag! Vi älskar dig Tommy! ♥


Mamma pussar Charlie massssor ♥

Bästa pappan med mini Charlie ♥


Titta vad jag har!!!! :-) men mamma fattar...

img_4105 (MMS)

Titta vad jag har!!!! :-) men mamma fattar inte längre det roliga med boken, söt hund men konstigt barn säger hon. Hon fattar inte sånnt... /Charlie


RSS 2.0