Mammas lilla gosefjun! Tänk att man kan va...

img_9530 (MMS)

Mammas lilla gosefjun! Tänk att man kan vara så glad att ögonen glittrar.


famnen och maten

Ja, lite torka har det allt varit. Efter att Charlie fick sina sprutor förra veckan har jag knappt kunnat lägga ner honom och flytta 20 cm från honom, antar att det är sprutornas fel? Men igår fick jag klä på mig, göra 1 kopp kaffe och gå på toa utan att kan började panik skrika så det går nog mot rätt håll nu. Han verkar behöva mycket närhet just nu och givetvis så får han som han vill :-). Det är bara mamman som blir lite trött av allt bärande men när han är sådär 10 år och inte alls vill kramas med sin mamma så måste jag komma ihåg denns tiden då han mer än gärna hänger i mammas famn.

Det verkar också som så att våran lille son inte alls vill amma i den utsträckningen som jag vill så nu blir det nog att börja smyga in lite mera mat än kvällsgröten och smakisar men vad ska man börja med? frukost? där känns det ju som om jag har massor av mjölk till honom ju, lunch? ja men puré är inte lika gott som gröt så det äter han ju inte lika bra av ännu, mellis? ja kanske bara det att han älskar fruktpuré så då äter han bara det istället för mat typ grönsaker, ja någon som har nått bra förslag?! hur har ni gjort?

Charlies första smakis


vad är detta för nått?

euuu läskigt!

tihi ganska gott ändå!


Ny vecka, nya möjligheter, gasen i botten ...

img_6343 (MMS)

Ny vecka, nya möjligheter, gasen i botten mamma! Nu kör vi!


Vissa dagar är man mer gnällig än andra, v...

img_1302 (MMS)

Vissa dagar är man mer gnällig än andra, vissa dagar orkar man bättre med en gnällig pojke bättre än andra. Det är när dessa dagarna blir samma dag som man när kvällen kommer slänger sig i soffan och pustar ut med en sprängande skalle och kollar på alla fina kort på sin son. <3


Natten var jobbig för lilleman, feber och ...

img_4994 (MMS)

Natten var jobbig för lilleman, feber och svårt att sova. Alvedon och mammamys gjode det lite bättre. Nu har han sovit i 2 timmar!! Stackars lille prinsen, bättre att sova bort det jobbiga.


Såhär glad är man efter man fått 2 sprutor...

img_2532 (MMS)

Såhär glad är man efter man fått 2 sprutor... Men krokodiltårarna som kom efter sprutorna var inte roliga. 10 sekunder senare var han glad igen men det märktes att det var jobbigt för han däckade med en gång jag la ner honom i vagnen. Nu sover han oroligt så vi får se hur natten blir.


kärlek till max

För var dag som går växer min kärlek till dig Charlie!

Fina

Underbara

Barn!


long time ago...

Vet inte ens vart jag ska börja... kanske börja om?

Efter semestern har jag varit så dålig på att sätta mig här vid datorn och skriva riktig inlägg, tråkigt för er men också tråkigt för oss då bloggen blir lite som en dagbok. Känns dumt att skylla på något men hur hinner alla andra småbarnsföräldrar med att blogga soo vissa gör!? fattar inte... Knappt jag hinner gå på toa vissa dagar och jag prioriterar iof tiden med min son.

Den lille herren har fått för sig att vakna sisådär 100ggr/natt och det är klart att det då är sjukt skönare att slänga sig i soffan istället för att sätta sig på en tråkig datastol. Blir lite mms inlägg titt som tätt så bloggen är ju inte bortglömd utan bara lite bortskuffad;-).

vad har vi haft för oss då?
Känns som om vi gör massor hela dagarna, idag har vi varit på öppnaförskolan och sjungit massor med barnsånger, imorgon blir det sprutor (blev inte förra veckan då han var förkyld men mätte och vägde honom då) för lilleman (huuuuaa) troligen inskolning på miniSATS för lilleman innan sprutorna, för träningen måste jag komma igång med nu känner jag. Har även haft en liten vilding på besök här, lite läskigt i början tyckte Charlie men efter en stund var det ganska så kul, framförallt att att sno grabbens leksaker;-).

BVC besöket förra veckan gick bra, blev som sagt inga sprutor utan vi sköt upp det till denna veckan, men nu är han 68 lång och 7640 tung, håller på att plana ut lite mer på vikten så nu ammar jag för fullt och fyller ut med mat för att han ska komma ifatt på vikten eller iaf hålla sig där han ligger nu.

Kanske några bilder?





Första turen i gungan gillades skarpt! Söt...

img_0318 (MMS)

Första turen i gungan gillades skarpt! Sötnöten höll i sig och skrattade glatt! :-)


En speedad unge efter besök av kompis, kun...

img_1590 (MMS)

En speedad unge efter besök av kompis, kunde inte alls ligga stilla! Kröp i hela kroppen, spände sig som en pilbåge, sida till sida, fötterna hit, fötterna dit, fötterna upp, fötterna ner, titta på mamma, titta på tv, jaga hunden, prata massor, höga toner, bubbliga och slemmiga toner mm och helst allt på samma gång... Haha!


Bra frukost hälsa Charlie!

img_5616 (MMS)

Bra frukost hälsa Charlie!


Titta vad jag fått idag!

img_1668 (MMS)

Titta vad jag fått idag!


Nya leksaken, en riktig hitt!

img_5162 (MMS)

Nya leksaken, en riktig hitt!


Tack för gröten den var god :-)

img_8266 (MMS)

Tack för gröten den var god :-)


.... Inga ord.....

img_6696 (MMS)

.... Inga ord.....


Tänk att 5 månader har gått... 5 månader, ...

img_8592 (MMS)

Tänk att 5 månader har gått... 5 månader, 1 dag, 22 timmar och 36 minuter sedan vi fick se dig för första gången. Det var kärlek vi första ögonkastet, en obeskrivlig kärlek som växer sig starkare och starkare för varje dag. Charlie, mamma och pappa älskar dig så mycket och är så glada för att du är just DU!


mamma mys i massor

Ja de senaste dagarna har verkligen innehållit massor utav mys, Charlie har inte riktigt varit sig själv utan har velat sitta i knät och mysa, kramas och gosa massor. Hostan har fortsatt och han har varit allmänt hängig och klängig. Inte kunnat sätta ner honom knappt något vilket har resulterat i att han varit klistrad hos mig konstant, ja förutom när han vill sova för ni VILL han ligga i egna sängen och somna :-).

Natten till idag var inte heller så rolig, eller jo för Charlie men inte för mig... 00-00-03.00 låg han i sin säng och pratade, lekte med mobilen, lekte med nappen, snurrade runt och verkade ha feste hos sig eller något. På dagarna orkar han vara vaken runt 2 timmar men på natten passar det sig att vara vaken 3 timmar! knasunge! Tror ni att han tog sovmorgon med 3 timmar istället då? nopp, 1 timme senare än vanligt vaknade han... trött mamma? om........ Men jag kröp ner i sängen igen när han tog sin förmiddagsnapp så efter en extra lur och 3 espresso senare var jag pigg ;-)






Myser i mammas trygga famn.


Lilleman är trött, somnade mitt i en ögong...

img_4962 (MMS)

Lilleman är trött, somnade mitt i en ögongnuggning, sötnosen!


Ingen feber och har sovit så bra inatt! Ta...

img_9025 (MMS)

Ingen feber och har sovit så bra inatt! Tack min lilla skatt! <3


Stackars lilla bebben, feber och är inte a...

img_7385 (MMS)

Stackars lilla bebben, feber och är inte alls pigg. Dagen har tillbringats i sängen och soffan med massa mys och sömn. Nu hoppas jag han sover sig frisk över natten. Hittat en ny app till min Iphone, kanske jag kan piffa upp mms inläggen lite? Hört att C är väldigt lik sin pappa på detta kortet?


Seg, trött och gnällig bebis. Lite smått f...

img_3667 (MMS)

Seg, trött och gnällig bebis. Lite smått feber, lite hosta. Förkyld eller tänder? Mammamyser hela dagen iaf.


En vilding till bebis, försökte få med hon...

img_7687 (MMS)

En vilding till bebis, försökte få med honom på en bild men det var omöjligt! Han bökade så att svetten började pärla sig, haha.


bilder från sommaren

nytt försök, dåligt tålamod...
det får bli som det blir... ni får se massa med bilder på några delar av våran sommar iaf!










dålig stil, underbar sommar

Jag vet; dålig stil, skyddar mig med att jag ändå flaggade för att det skulle bli dåligt bloggat i sommar;-). Ska jag vara ärlig har jag inte suttit en sekund vid datorn under hela semester (okej för att betala räkningarna men det är allt) och inte har jag saknat det! Jag har ju lagt in några mms bilder från våran sommar men sen fick jag lämna in min Iphone på lagning och tror ni att man får låna en Iphone då? Nix, en tegelsten fick jag klara mig med. Men nu är jag tillbaka här hemma och vardagen börjar sakta ta sin form åter igen, även mobilen är tillbaka så nu är jag fitt for fight igen!

Vill ni att jag går igenom allt vi gjort i sommar? haha finns inte en chans att jag kan återberätta allt men för att sammanfatta sommmaren har den varit underbar, utflykter, besök från både småland och London, sol, bad, fika, ätit gott, shoppat, myspys, dop, planterat äppelträd, ja allt vi velat göra och önskat oss helt enkelt.

Charlie är i en helt fantastisk ålder just nu, jag har sagt det förr och jag kommer troligen säga det igen men PAUS? Nu är hans dagar så himla bra, han sover, ammar, smakar lite mat, utveckas i rasande fart, vill mest stå upp, för sig själv hemma i soffan (ja hängandes över ryggstödet då), har rullat runt en hel del gånger men verkar inte tycka det är så värst kul utan ligger fortfarande mest platt på ryggen och vrider sitt lilla huvud, ska smaka på allt, älskar fruktpureer men mammas blomkålspure går inte alls hem, biter gärna på sin tumme men suger på nappen, har nu fått sittdelen på vagnen och ÄLSKAR det, har lärt sig att somna själv i sin säng utan att skrika som en tok, jisses vad jag kan fortsätta! undrar ni något kan ni väl lämna en kommentar  och fråga för jag håller på att få skrivkramp ;-)

Här följer istället en hel del bilder som jag hoppas ska kunna sammanfatta våran sommar. KRAM
 


Okej jag och datatekniken är inte riktigt vänner men här är två bilder från när min mellan syrra var hos oss. fler bilder kommer.... (tror jag;-))


RSS 2.0