nya färdigheter

Vilken natt... Nu vill vi gärna ha era tips! Vet att ni är betydligt fler som läser bloggen än vad det finns kommentarer!

Dålig natt= inte lika pigg och glad bebis även om man sover på dagen, men vi har försökt busa och sysselsätta oss utefter vad vi orkat. Blev en tur till kista galleria och pizza till kvällen, allt vi orkade haha. Tanken var att vi skulle åka till landet idag men det orkar vi inte när vi inte får någon sömn om nätterna så vi åker direkt på morgonen imorgon istället.

Charlie har ju länge varit stark i sina ben och älskar att stå upp, så igår när han låg på bäddmadrassen på golvet puttade vi honom till soffan med fötterna ihop som en boll och sen fick han sträcka/putta sig lång som en pinne (ni fattar nog när ni ser bilderna). Riktigt roligt tyckte han att det var för många gånger åkte han där fram och tillbaka. Tror nog att han vill så mycket mer än vad han kan och därav blir frustrerad och lätt irriterad, så det var så kul att se hur glad han blev när han kunde åka där fram och tillbaka, gullunge!




En gång till? snälla mamma och pappa!


Kommentarer
Postat av: Anso

Utvecklingsperiod= Det går över ;-)

2011-06-24 @ 06:42:47
Postat av: Leah

Har inga tips dock. Men ville kika in och säga att ja läser din Blogg..kram ..

2011-06-24 @ 06:46:15
URL: http://leahgavelli.blogg.se/
Postat av: Sanna

Anso: hoppas på det för trött och tråkig blir man ju själv! Nu förstår man andra småbarnsföräldrar som klagar på sömnen ;-) kram



Leah: kul att du läser om oss! Kram

2011-06-24 @ 07:20:15
URL: http://sannasliving.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Måste säga att jag verkligen diggar din sida. Konstigt nog verkar jag inte kunna prenumerera på din sida via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med att prenumerera på den här bloggen?

2011-07-13 @ 21:58:22
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0