det går hit, det går dit, det går runt en liten bit

Nu är vi hemma en liten sväng så nu kan det bli ett ordentligt inlägg igen :-)

Vi har varit på landet och firat en underbar midsommar med familj, släkt och vänner. En heldag blev det med mat, tipspromenad, lekar, dans (bara jag och Charlie runt stången men små grodorna blev det!) dagen avslutades med grillning på kvällen, en helt perfekt midsommar med andra ord.

Det har ju varit mycket prat om Charlies sömn, senaste tiden, så det är lika bra att fortsätta att uppdater er om det;-). Nätterna har nämligen blivit mycket bättre även om vi inte är tillbaka med så som nätterna var förut, men nu så har han vaknat en gång runt 2 och sen vid 5.30 och lyckats somna om efter det och låtit oss sova till 7.30 eller nått! Det känns så himla skönt att få lite sömn igen, ni som inte har barn kan nog inte föreställa er hur man är utan några timmars sömn. Nu håller vi tummarna på att det fortsätter så nu när vi är hemma en liten sväng oxå!

Idag när vi kom hem fick jag ett rejält städryck, eller rättare sagt ett plocka och resna ryck, så jag flög runt som en tok och Tommy myste med Charlie, som tyvärr var lite missnöjd. För att tillfredställa våran son testade Tommy det mesta men det som funkade bäst var det här:




Haha tänk att tvättmaskinen kan vara så rolig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0