vatten, vatten, bara vanligt vatten

Dagen började med en lite smått kinkig bebis men efter att ha sovit ordentligt efter lunch så var super Charlie tillbaka! En go, glad och mycket kelig bebis har vi spenderat eftermiddagen med, behövde nog smälta hela sprutbehandlingen från igår. Feber verkar han ha sluppit men natten har varit jobbig ändå med många uppvakningar och matande. Får se hur denna natt blir annars kanske vi får ge extra mat på kvällen? För växer så det knakar gör han nämligen!

Var ju som sagt på BVC igår men glömde ju tala om för er hur det gick med allt annat än sprutan (snurrig mamma som inte tänker på allt;-))! Lång som sin mor är han, 64,6 cm mätte han och väger nu 6690g! Stora killen, inte konstigt att man får ont lite varstans när det blir extra bärande! Herren har ju fått för sig att vagnen är tråkig om man inte sover så babybjörnen används flitigt, ska kolla på en mer ergonomisk för min rygg nu till helgen, har den klassiska utan ryggplatta vilket faktiskt blir riktigt jobbigt för ryggen och axlarna.

Nu till kvällen blev det långbad för Charlie, har alltid gillat att bada men idag ville han verkligen inte gå upp. Kan det vara för han hade en så rolig leksak? haha pappas linsvätska fick agera badleksak och var verkligen uppskattad!






Man tager vad man haver hälsar Charlie och plaskar på!


Kommentarer
Postat av: Anso

Jag rekommenderar Manducas bärsele!! Helt underbar att bära i och man kan bära på ryggen, sidan också om man vill. Jag har burit Stora killen i den också. Den är guld värd ;-) Bara ett tips till dig :-) Kram

2011-06-18 @ 06:21:03
Postat av: Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Hihi ja, det ser så ut iallafall - rejäl liten tjej :D Kram

2011-06-18 @ 09:34:16
URL: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0