fisungen

God dagens, nattade lillen vid 20.00 då han sov gott så Tommy och jag satte oss för att äta gott tillsammans (händer inte så ofta nu för tiden) lagom när vi ätit upp så hör jag ett underbat joller från sovrummet, då ligger Charlie klarvaken och slog efter son mobil han har över sängen! Busungen som var så trött men tydligen räckte det med en powernapp för att han skulle vara på ett strålande humör igen och vilja busa med oss! Så nu leker Tommy med honom och jag sitter här.

Idag har vi varit med mammagruppen på öppna förskolan och gjort avgjutning av händer och fötter, Charlie hittade enda tjejen som var där idag och började pilla med hennes klänning, upp med den tyckte han ;-) Så roligt att se att det händer så mycket med hans utveckling just nu, händerna är väldigt roliga och slå efter saker börjar bli mycket lättare också. Att charma honom är inte svårt (om han inte är sur för då duger ingenting) och ett leende dyker ofta upp i hans ansikte av att man bara tittat på honom, sen kan man ju inte låta bli att busa lite extra och få lite bonusleende ;-)

Imorgon blir det först BVC samtal för mamman (skönt!) sen åker vi in till stan för att möta upp några mammor med sina bebisar och även stor bebis? eller ska man säga barn nu? jaja spela roll ni fattar, ska bli skoj iaf! Hoppas Charlie är på sitt bästa humör så att mamman få fika lite. Efter det så åker vi nog hem, packar lite för på onsdag åker vi ut till landet igen, men ska nog försöka ta med datorn så att jag kan blogga lite där ifrån, blir så fult att göra sms inlägg hela tiden.


Hjälper mamma i köket


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0